top of page

THE PARCVILLE

采葉庭

700-1000 square feet

The design of this unit is based on a minimalist Scandinavian style with grey, white and light colours. The entrance to the living room is created by using tall cabinets and glass screens to create an entryway where the occupants can store their shoes as well as other small and large items.

The kitchen is made of light grey cabinets with white stone walls, making the kitchen space clean.

The master bedroom has a floor to make the best use of the bay window and to provide more storage space. The study is also designed with a floor, which not only adds storage space, but can also be used as a sleeping room for guests when they visit.

The girl's room is pink and white, adding a sense of comfort and fantasy.

​今次單位設計師用了灰色白色及淺色系列打造了北歐簡約風格,客廳大門位置,運用了高身櫃及玻璃屏風造出一個玄關位置,戶主可收納鞋外,還可以收納其他大小型物件,令家居整齊潔淨.

廚房用了淺灰色打造廚櫃,配上白色石紋牆身,廚房空間潔淨.

主人房做了地台,一方面善用了窗台及為戶主增加了大量收納空間.另外書房亦用上地台設計,除了增添儲物空間外,有客人到訪,書房可以成為客人的寢室,是一個多用途的房間.

女女房間用了粉紅色與白色,增加一份舒適寫意與夢幻.

bottom of page